Werk op Maat

Werk op Maat

De wereld van muziek en kunst is rijk. Rijk aan metaforen die inspiratie kunnen leveren bij het oplossen van knellende problemen.
Door een probleem, waar mensen en belangen mee gemoeid zijn, ook eens vanaf een afstand te bekijken en te analyseren, kan een verfrissende blik ontstaan met zicht op een oplossing.
Het werken met metaforen biedt een blik op verschillende niveau’s en vanuit verschillende perspectieven.  Een blik die van een probleem een uitdaging kan maken met nieuwe mogelijkheden.

Om te kunnen bepalen of we vruchtbaar zouden kunnen samenwerken, nodig ik u uit om vrijblijvend voor te leggen wat uw uitdaging is.
U ontvangt dan vervolgens een voorstel. Afhankelijk van thematiek kunnen we iets aanbieden in de vorm van training, workshop, coaching of zelfs een inspirerend lunchgesprek.

Daarna kunt u altijd nog besluiten of u een volgende stap zou willen nemen naar de aanvraag voor een offerte. In die offerte zullen dan concrete zaken rond inhoud, kosten, locatie en planning voorgesteld worden.
Wat daarna ook het vervolg zal zijn, in ieder geval bent u dan weer een paar ideeën rijker. 

 

Home

Home

Effectief Leiden

Effectief Leiden

De Muzikale Stethoscoop

De Muzikale Stethoscoop